«Το αύριο αρχίζει σήμερα»

Το Economy Today είναι οικονομικό και επιχειρηματικό περιοδικό, που με γνώμονά του τα στελέχη και τους επιχειρηματίες ενημερώνει για όλα τα νέα της αγοράς, της οικονομίας και τις εξελίξεις στις επιχειρήσεις. Είναι ένας πολύτιμος οδηγός για κάθε επιχείρηση, στέλεχος ή επαγγελματία.

Στο Economy Today θα βρείτε άρθρα από οικονομικούς συντάκτες και καταξιωμένους δημοσιογράφους, επεμβάσεις από έγκυρους αναλυτές και απόψεις από γνωστούς οικονομολόγους και επιχειρηματίες, ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις ανθρώπων που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της πολιτικής, οικονομικής και επιχειρηματικής ζωής της Κύπρου και όχι μόνο. Θα διαβάσετε, επίσης, τις εξελίξεις στους διάφορους τομείς που επηρεάζουν την οικονομία και την εξέλιξη και πολλές άλλες επιχειρηματικές ειδήσεις. Το Economy Today επιλέγει να παρουσιάζει τα θέματά του με μία διαφορετική προσέγγιση, διεισδύοντας στα γεγονότα και τις εξελίξεις και αναλύοντας όλα όσα αφορούν τον τόπο μας και την παγκόσμια οικονομία.

Όλα αυτά και άλλα πολλά που αφορούν στην οικονομία και την επιχειρηματικότητα, θα διαβάσετε στο Economy Today το οποίο έρχεται κοντά σας με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του Συγκροτήματος ΔΙΑΣ, του μεγαλύτερου Συγκροτήματος Μέσων Ενημέρωσης στην Κύπρο. Κυκλοφορεί με τη Σημερινή της Κυριακής κάθε τελευταία Κυριακή του μήνα και στη συνέχεια βρίσκεται στα περίπτερα.

Ο αναγνώστης του Economy Today έχει απαιτήσεις και άποψη, αναζητά αξιοπιστία στην ενημέρωσή του. Εμπιστεύεται την πληροφόρηση έγκυρων οικονομικών αναλυτών και δημοσιογράφων. Απολαμβάνει το απλό και κατανοητό γράψιμο. Το μεγαλύτερο ποσοστό των αναγνωστών ανήκουν στην ηλικιακή ομάδα 25-44 (47.1% μέσο όρο). Έχει υψηλό μορφωτικό επίπεδο με 64% του κοινού να έχει πτυχίο Κολεγίου ή Πανεπιστημίου. Ανήκει στη μεσαία και υψηλή εισοδηματική τάξη.

Το Economy Today είναι το περιοδικό για τις επιχειρήσεις και την οικονομία με τη μεγαλύτερη κυκλοφορία στην Κύπρο!

Back to top