Το Check In είναι ο νέος, πλήρης οδηγός διασκέδασης με τις καλύτερες προτάσεις εξόδου στην Κύπρο. Ένας οδηγός ψυχαγωγίας, αλλά και ενημέρωσης, που θα σε φέρνει καθημερινά σε επαφή με τις καλύτερες επιλογές σε όλη την Κύπρο.

Μαζί, λοιπόν, θα κάνουμε καθημερινά Check In στη γεύση, στη διασκέδαση, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στις μουσικές σκηνές, στις γκαλερί και στα ωραιότερα μέρη της Κύπρου για χαλάρωση και εκδρομή.

Κάνουμε Check In σε όλα όσα αγαπάμε. Ενημερώσου κάθε λεπτό για ό,τι συμβαίνει στην Κύπρο καθημερινά, πάρε ιδέες, βγες έξω, δοκίμασε, διασκέδασε και πέρασε όμορφα με τις προτάσεις και τις ιδέες που το Check In σού προτείνει, για να ζήσεις ωραίες και ξεχωριστές στιγμές μαζί με τους φίλους και τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Κάνε Check In μαζί μας στα καλύτερα της Κύπρου!

Ο αναγνώστης του Check In Cyprus είναι ο τύπος, που θέλει να είναι ενημερωμένος. Ταξιδεύει, βγαίνει έξω και θέλει πάντα να γνωρίζει τις επιλογές που έχει για τη διασκέδασή του, δίνοντας έμφαση σε ό,τι πιο νέο και φρέσκο έχει να προβάλει η Κύπρος. Είναι χαρακτηριστικό ότι 55.6% του κοινού που διαβάζει Check In είναι γυναίκες και το 42.8% του αναγνωστικού κοινού ανήκει στο ανώτερο και ανώτατο μορφωτικό επίπεδο. Το 74.6% των αναγνωστών ζει κυρίως στα μεγάλα αστικά κέντρα και το 45.8% ανήκει στην ηλικιακή ομάδα 18-34 ετών, ενώ το 28.6% ανήκει στην ηλικιακή ομάδα 35-44 ετών.

Το Check In Cyprus είναι διαθέσιμο στα περίπτερα, διαδικτυακά στο www.checkincyprus.com και στο κινητό ή tablet μέσω του application Check In Cyprus, το οποίο μπορείς να κατεβάσεις εντελώς δωρεάν σε iOS και Android.

 

                                                                                                 

Cyprus Eating Awards

 

Ο μεγαλύτερος γαστρονομικός θεσμός της Κύπρου, τα Eating Awards, διοργανώνονται εδώ και 14 χρόνια σε ετήσια βάση επιβραβεύοντας τους κορυφαίους της γεύσης του νησιού.

Ο θεσμός αυτός δημιουργήθηκε με σκοπό την αναβάθμιση της ποιότητας της εγχώριας γαστρονομίας, αλλά και την επιβράβευση των αξιόλογων προσπαθειών. Η γνώση, άλλωστε, και η εμπειρία 14 χρόνων καθιστούν τα Eating Awards τον μοναδικό θεσμό στην Κύπρο, που μπορεί να περηφανευτεί ότι γνωρίζει την εστίαση στο νησί. Ακολουθώντας διεθνή πρότυπα, η διοργάνωση φέρει μεγάλη ευθύνη και συνέπεια προς το κοινό, τους εστιάτορες, τους ιδιοκτήτες και σεφ εστιατορίων, που επιδιώκουν να διακριθούν στον έντονα ανταγωνιστικό χώρο της εστίασης. Με γνώμονα τον επαγγελματισμό, τη συνέπεια και την ανώτερη ποιότητα υλικών, υπηρεσιών και τιμής, παρουσιάζουμε και επιβραβεύουμε τα εστιατόρια, που κρατούν ψηλά τον πήχη της ποιοτικής εστίασης.

Oι κατηγορίες είναι 10 και είναι οι ακόλουθες: Νέα Άφιξη, Ψάρι, Διεθνής Κουζίνα, Εστιατόριο Ξενοδοχείου (δηλαδή που λειτουργούν εντός ξενοδοχειακής μονάδας και εξαιρούνται από άλλες κατηγορίες), Bar/Restaurant, Ταβέρνα, Σουβλάκι, Nice Price (εστιατόρια που σερβίρουν ποιοτικό φαγητό σε προσιτή τιμή), Μεσογειακή Κουζίνα, καθώς και Best Beer Place. Επίσης, βραβεύεται και το εστιατόριο που είναι «Το Αγαπημένο των Αναγνωστών» και είναι ανεξάρτητο από κατηγοριοποίηση. Επιπλέον, τιμητικά βραβεία απονέμονται στον Σεφ της Χρονιάς, στο Κυπριακό Προϊόν της Χρονιάς και στο Εστιατόριο με την Καλύτερη Κάβα.

Το κάθε εστιατόριο στην κάθε κατηγορία για να είναι υποψήφιο πρέπει να εξασφαλίζει υψηλή ποιότητα και να πετυχαίνει συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών του. Με κριτήρια την ποιότητα φαγητού, την παρουσίαση των πιάτων, την υγιεινή, την ατμόσφαιρα εντός και εκτός εστιατορίου, τη ροή των πιάτων, τη σωστή εξυπηρέτηση, τη λίστα κρασιών και τη σχέση προϊόντος και τιμής, γίνεται η τελική επιλογή των εστιατορίων σε κάθε κατηγορία. Τα υποψήφια εστιατόρια επιλέγονται από πολυμελή, ειδική επιτροπή, που απαρτίζεται από γνώστες της γαστρονομίας με εξειδίκευση στον τομέα της εστίασης.

Η διαδικασία ξεκινάει τον Μάιο και στο τεύχος Ιουλίου παρουσιάζονται τα υποψήφια εστιατόρια στην κάθε κατηγορία, τα οποία ψηφίζει και το αναγνωστικό κοινό με τρεις τρόπους: ηλεκτρονικά μέσω του www.checkincyprus.com, μέσω τηλεφώνου και μέσω του ειδικού ψηφοδελτίου, που βρίσκεται εντός του περιοδικού. Οι αναγνώστες που ψηφίζουν έχουν παράλληλα την ευκαιρία να κερδίσουν πλούσια δώρα. Η διαδικασία της ψηφοφορίας τελειώνει αρχές Οκτωβρίου και τον Νοέμβριο πραγματοποιείται η λαμπρή τελετή βράβευσης.

 

Περισσότερα

Back to top