Ο απόλυτος οδηγός διασκέδασης της Κύπρου

Το Time Out Cyprus κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στην Κύπρο τον Φεβρουάριο του 2002.

Ανήκει στην οικογένεια των διεθνών τίτλων Time Out, οι οποίοι κυκλοφορούν σε 25 χώρες και 35 πόλεις σε όλο τον κόσμο με σύνολο 135 εκδόσεις ή site. Από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του, το Time Out κατάφερε να κερδίσει το ενδιαφέρον του αναγνωστικού κοινού και είναι σταθερά το πρώτο μηνιαίο περιοδικό της Κύπρου. Το Time Out χαρακτηρίζεται ως ο πιο έγκυρος και ενημερωμένος οδηγός, όσον αφορά την έξοδο και τη διασκέδαση. Κάθε μήνα έχει άποψη και κριτική διάθεση, παρουσιάζει και προτείνει τις καλύτερες επιλογές για κινηματογράφο, θέατρο, club & bar, μουσική, εικαστικά και εστιατόρια, ενώ στις σελίδες του πρωταγωνιστούν πλούσιες θεματικές έρευνες. Από το 2005 ‘εγκαινίασε’ τον ετήσιο θεσμό, Time Out Eating Awards, με στόχο τη βράβευση των καλύτερων εστιατορίων της Κύπρου. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, που δικαίως θεωρείται ο No 1 οδηγός διασκέδασης και το πρώτο μηνιαίο περιοδικό της Κύπρου, αφού κάθε μήνα το επιλέγουν περισσότεροι από 94.142 αναγνώστες (μέσος όρος).

Ο αναγνώστης του Time Out είναι ο τύπος, που θέλει να είναι ενημερωμένος. Ταξιδεύει, βγαίνει έξω και θέλει πάντα να γνωρίζει τις επιλογές που έχει για τη διασκέδασή του, δίνοντας έμφαση σε ό,τι πιο νέο και φρέσκο έχει να προβάλει η Κύπρος. Είναι χαρακτηριστικό ότι 55,6% του κοινού που διαβάζει Time Out  είναι γυναίκες και το 42,8% του αναγνωστικού κοινού ανήκει στο ανώτερο και ανώτατο μορφωτικό επίπεδο. Το 74.6% των αναγνωστών ζει κυρίως στα μεγάλα αστικά κέντρα και το 45.8% ανήκει στην ηλικιακή ομάδα 18-34 ετών, ενώ το 28.6% ανήκει στην ηλικιακή ομάδα 35-44 ετών.

 

Special Editions:

TIME OUT VISITORS GUIDE (ΕΤΗΣΙΟ)

Ένας ταξιδιωτικός οδηγός στα αγγλικά και ρωσικά για όσους θέλουν να ζήσουν τις ομορφιές της Κύπρου. Οι πιο όμορφες παραλίες του νησιού, τα πιο σημαντικά αξιοθέατα, προτάσεις για φαγητό και διασκέδαση και όλα όσα πρέπει να γνωρίζει κάποιος, που επισκέπτεται την Κύπρο και την κάθε πόλη ξεχωριστά. Κυκλοφορεί αυτόνομα στα περίπτερα, στο αεροδρόμιο, σε ξενοδοχεία και σε διάφορα τουριστικά σημεία σε όλη την Κύπρο.

 

THE GOLDEN LIST (ΕΤΗΣΙΟ)

Κυκλοφορεί αυτόνομα σε 3 γλώσσες, ελληνικά, αγγλικά και ρωσικά. Ένας πολυτελής τόμος με τα κορυφαία εστιατόρια στην Κύπρο, συμπεριλαμβανομένου ενός λεπτομερούς οδηγού για τους λάτρεις της γαστρονομίας. Μια έκδοση με φωτογραφικό υλικό από τον χώρο του κάθε εστιατορίου μαζί με τα χαρακτηριστικά του και τους λόγους, για τους οποίους θεωρείται ένα από τα κορυφαία εστιατόρια της Κύπρου, μαζί με όλες τις σημαντικές πληροφορίες, όπως διεύθυνση, τηλέφωνο, ωράριο, μενού κ.ά.

 

A TASTE OF CYPRUS (ETHΣIO)

Mια πολυτελής έκδοση σε μορφή coffee table book, αφιερωμένη στις αυθεντικές παραδοσιακές γεύσεις της Κύπρου μας. Κύριος στόχος της έκδοσης αυτής είναι να παρουσιάσει τα προϊόντα, που παράγονται στην Κύπρο, από τοπικούς παραγωγούς, δίνοντας έμφαση στα παραδοσιακά. Σκοπός μας είναι μέσα από αυτήν την έκδοση αρχικά να αναδείξουμε τις γεύσεις της Κύπρου και η έκδοση αυτή να αποτελέσει έναν εναλλακτικό οδηγό για τα γαστρονομικά μας ταξίδια. Η έκδοση A TASTE OF CYPRUS κυκλοφορεί στην ελληνική και την αγγλική γλώσσα.

 

TIME OUT BEST HOTELS (ETHΣIO)

Ειδικό ένθετο με τα καλύτερα ξενοδοχεία της Κύπρου και της Ελλάδας. Παρουσίαση για το κάθε ξενοδοχείο με χρήσιμες πληροφορίες. Στόχος του ενθέτου είναι να πληροφορήσει τους αναγνώστες για τα ξενοδοχεία, που θα επιλέξουν για τις διακοπές τους σε Κύπρο και Ελλάδα.

 

ΠΑΜΕ ΛΕΜΕΣΟ (ETHΣIO)

Ένα πλούσιο έξτρα ένθετο για την κοσμοπολίτικη πόλη της Κύπρου με όλα όσα χρειάζεται να ξέρει ο επισκέπτης. Οι νέες αφίξεις και οι πιο ενδιαφέρουσες προτάσεις στον χώρο της εστίασης και διασκέδασης, τα πιο αξιόλογα event και αξιοθέατα και βεβαίως οι καλύτερες παραλίες και προτάσεις διαμονής.

 

ΠΑΜΕ ΠΡΩΤΑΡΑ & ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ (ETHΣIO)

Ένας πλούσιος οδηγός διασκέδασης, εστίασης, clubbing και activities, μαζί με χώρους διαμονής, όλα τα νέα της περιοχής, αλλά και ξεχωριστές εμπειρίες που πρέπει οπωσδήποτε να ζήσεις στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού.

 

TIME OUT EATING AWARDS ΣΥΝΤΑΓΕΣ (ETHΣIO)

Ειδικό ένθετο με συνταγές από τα υποψήφια εστιατόρια των Time Out Eating Awards. Οι σεφ του κάθε εστιατορίου προτείνουν τη συνταγή για το αγαπημένο τους ή πιο δημοφιλές πιάτο, που προσφέρουν στο εστιατόριό τους.

Στόχος του ενθέτου να δώσει στους αναγνώστες πετυχημένες συνταγές από τους σεφ, με τρόπο απλό και κατανοητό, για να μπορούν και οι ίδιοι να τις φτιάξουν.

 

OUTDOORS (ΕΤΗΣΙΟ)

Το εξειδικευμένο αυτό ένθετο αναφέρεται στις επιλογές που έχουμε το καλοκαίρι, για να απολαύσουμε την έξοδό μας κάτω από το καλοκαιρινό φεγγάρι. Είναι τα αγαπημένα μας bar, καφέ αλλά και εστιατόρια που κάνουν μια καλοκαιρινή έξοδο ακόμα πιο συναρπαστική.

 

TIME OUT ΤΑΒΕΡΝΕΣ (ΕΤΗΣΙΟ)

Ένας οδηγός για τις καλύτερες ταβέρνες του νησιού, με πλούσιο φωτογραφικό υλικό και ενημερωτικές πληροφορίες, καθώς και παρουσίαση των πιο αγαπημένων πιάτων που υπάρχουν στην εκάστοτε ταβέρνα.

TIME OUT EATING AWARDS ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Ειδικό ένθετο με συνταγές από τα υποψήφια εστιατόρια των Time Out Eating Awards.

Time Out App

Ο απόλυτος οδηγός διασκέδασης της Κύπρου, το Time Out Cyprus, απαντώντας στις ανάγκες του κοινού για γρήγορη ενημέρωση και ψυχαγωγία από όπου κι αν βρίσκεται, δημιούργησε ένα ολοκαίνουριο APP, το οποίο μπορείς να κατεβάσεις στο κινητό σου, εντελώς δωρεάν! Το application είναι διαθέσιμο σε iOS & ANDROID.