Ο απόλυτος οδηγός διασκέδασης της Κύπρου

Το Time Out Cyprus κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στην Κύπρο τον Φεβρουάριο του 2002.

Ανήκει στην οικογένεια των διεθνών τίτλων Time Out, οι οποίοι κυκλοφορούν σε 25 χώρες και 35 πόλεις σε όλο τον κόσμο με σύνολο 135 εκδόσεις ή site. Από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του, το Time Out κατάφερε να κερδίσει το ενδιαφέρον του αναγνωστικού κοινού και είναι σταθερά το πρώτο μηνιαίο περιοδικό της Κύπρου. Το Time Out χαρακτηρίζεται ως ο πιο έγκυρος και ενημερωμένος οδηγός, όσον αφορά την έξοδο και τη διασκέδαση. Κάθε μήνα έχει άποψη και κριτική διάθεση, παρουσιάζει και προτείνει τις καλύτερες επιλογές για κινηματογράφο, θέατρο, club & bar, μουσική, εικαστικά και εστιατόρια, ενώ στις σελίδες του πρωταγωνιστούν πλούσιες θεματικές έρευνες. Από το 2005 ‘εγκαινίασε’ τον ετήσιο θεσμό, Time Out Eating Awards, με στόχο τη βράβευση των καλύτερων εστιατορίων της Κύπρου. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, που δικαίως θεωρείται ο No 1 οδηγός διασκέδασης και το πρώτο μηνιαίο περιοδικό της Κύπρου, αφού κάθε μήνα το επιλέγουν περισσότεροι από 94.142 αναγνώστες (μέσος όρος).

Ο αναγνώστης του Time Out είναι ο τύπος, που θέλει να είναι ενημερωμένος. Ταξιδεύει, βγαίνει έξω και θέλει πάντα να γνωρίζει τις επιλογές που έχει για τη διασκέδασή του, δίνοντας έμφαση σε ό,τι πιο νέο και φρέσκο έχει να προβάλει η Κύπρος. Είναι χαρακτηριστικό ότι 55,6% του κοινού που διαβάζει Time Out  είναι γυναίκες και το 42,8% του αναγνωστικού κοινού ανήκει στο ανώτερο και ανώτατο μορφωτικό επίπεδο. Το 74.6% των αναγνωστών ζει κυρίως στα μεγάλα αστικά κέντρα και το 45.8% ανήκει στην ηλικιακή ομάδα 18-34 ετών, ενώ το 28.6% ανήκει στην ηλικιακή ομάδα 35-44 ετών.

 

Time Out App

Ο απόλυτος οδηγός διασκέδασης της Κύπρου, το Time Out Cyprus, απαντώντας στις ανάγκες του κοινού για γρήγορη ενημέρωση και ψυχαγωγία από όπου κι αν βρίσκεται, δημιούργησε ένα ολοκαίνουριο APP, το οποίο μπορείς να κατεβάσεις στο κινητό σου, εντελώς δωρεάν! Το application είναι διαθέσιμο σε iOS & ANDROID.

 

 

 

Time Out Eating Awards

 

Είναι μεγαλύτερος γαστρονομικός θεσμός της Κύπρου, τα Time Out Eating Awards, γιορτάζουν φέτος 13 χρόνια και διοργανώνονται για ακόμη μία χρονιά, για να επιβραβεύσουν τα κορυφαία εστιατόρια του νησιού.

Το περιοδικό Time Out, ο πρώτος οδηγός διασκέδασης της Κύπρου, διοργανώνει τα βραβεία με σκοπό την αναβάθμιση της ποιότητας της εγχώριας γαστρονομίας, αλλά και την επιβράβευση των αξιόλογων προσπαθειών. Η γνώση, άλλωστε, και η εμπειρία 13 χρόνων καθιστούν τα Time Out Eating Awards τον μοναδικό θεσμό στην Κύπρο, που μπορεί περήφανα να πει ότι γνωρίζει την εστίαση στο νησί. Τα Time Out Eating Awards είναι ένας διεθνής θεσμός και διοργανώνεται σχεδόν από όλα τα Time Out, που κυκλοφορούν στον κόσμο. Το Time Out φέρει μεγάλη ευθύνη και συνέπεια προς τους αναγνώστες του και προς τους εστιάτορες, ιδιοκτήτες και σεφ εστιατορίων, που επιδιώκουν να διακριθούν στον έντονα ανταγωνιστικό χώρο της εστίασης.

Με αγάπη προς τη Φύση και τα πλούσια υλικά, που μας προσφέρει, επιβραβεύουμε τους καλύτερους. Εκείνους που την αναδεικνύουν, τη σέβονται και δημιουργούν τις πιο γευστικές αναμνήσεις της χρονιάς!

Oι κατηγορίες είναι 10 και είναι οι ακόλουθες: Νέα Άφιξη, Ψάρι, Διεθνής Κουζίνα, Εστιατόριο Ξενοδοχείου (εστιατόρια που λειτουργούν εντός ξενοδοχειακής μονάδας και εξαιρούνται από άλλες κατηγορίες), Bar/Restaurant, Ταβέρνα, Σουβλάκι, Nice Price (εστιατόρια που σερβίρουν ποιοτικό φαγητό σε προσιτή τιμή), Μεσογειακή Κουζίνα, καθώς και το Best Beer Place (ξεχωρίζει το μέρος, στο οποίο μπορείς να συνδυάσεις με επιτυχία το κατάλληλο πιάτο για την μπίρα σου). Κάθε χρόνο βραβεύεται και το εστιατόριο, που θα συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους από τους αναγνώστες του Time Out ως «Το αγαπημένο των αναγνωστών» και είναι ανεξάρτητο από κατηγοριοποίηση. Το κάθε εστιατόριο στην κάθε κατηγορία για να είναι υποψήφιο πρέπει να εξασφαλίζει υψηλή ποιότητα και να πετυχαίνει συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών του. Με κριτήρια την ποιότητα φαγητού, την παρουσίαση των πιάτων, την υγιεινή, την ατμόσφαιρα εντός και εκτός εστιατορίου, τη ροή των πιάτων, τη σωστή εξυπηρέτηση, τη λίστα κρασιών και τη σχέση προϊόντος και τιμής γίνεται η τελική επιλογή των εστιατορίων σε κάθε κατηγορία. Επίσης, δίνονται τιμητικά βραβεία στον Σεφ της Χρονιάς, το Κυπριακό Προϊόν της Χρονιάς και το εστιατόριο με την Καλύτερη Κάβα Κρασιών.

Το Time Out και η 40μελής επιτροπή των βραβείων ψηφίζουν και επιλέγουν τα υποψήφια εστιατόρια. Η διαδικασία ξεκινάει τον Μάιο και στο τεύχος Ιουλίου παρουσιάζονται τα υποψήφια εστιατόρια στην κάθε κατηγορία, τα οποία ψηφίζει και το αναγνωστικό κοινό με 3 τρόπους. Μέσω του www.timeoutcyprus.com, μέσω τηλεφώνου και μέσω του ειδικού ψηφοδελτίου, που βρίσκεται εντός του περιοδικού και έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν πλούσια δώρα. Η διαδικασία της ψηφοφορίας τελειώνει αρχές Οκτωβρίου και τον Νοέμβριο γίνεται η τελετή απονομής, όπου δίνονται τα βραβεία του Time Out σε μια εκδήλωση, όπου τιμάται η κυπριακή γεύση, καθώς και οι προσπάθειες των ιδιοκτητών και σεφ των εστιατορίων.

 

  • SPECIAL EDITIONS TIME OUT VISITORS GUIDE (ΕΤΗΣΙΟ):

   Ένας ταξιδιωτικός οδηγός στα αγγλικά και ρωσικά για όσους θέλουν να ζήσουν τις ομορφιές της Κύπρου. Οι πιο όμορφες παραλίες του νησιού, τα πιο σημαντικά αξιοθέατα, προτάσεις για φαγητό και διασκέδαση και όλα όσα πρέπει να γνωρίζει κάποιος, που επισκέπτεται την Κύπρο και την κάθε πόλη ξεχωριστά. Κυκλοφορεί αυτόνομα στα περίπτερα, στο αεροδρόμιο, σε ξενοδοχεία και σε διάφορα τουριστικά σημεία σε όλη την Κύπρο.

  • SPECIAL EDITIONS THE GOLDEN LIST (ΕΤΗΣΙΟ):

   Κυκλοφορεί αυτόνομα σε 3 γλώσσες, ελληνικά, αγγλικά και ρωσικά. Ένας πολυτελής τόμος με τα κορυφαία εστιατόρια στην Κύπρο, συμπεριλαμβανομένου ενός λεπτομερούς οδηγού για τους λάτρεις της γαστρονομίας. Μια έκδοση με φωτογραφικό υλικό από τον χώρο του κάθε εστιατορίου μαζί με τα χαρακτηριστικά του και τους λόγους, για τους οποίους θεωρείται ένα από τα κορυφαία εστιατόρια της Κύπρου, μαζί με όλες τις σημαντικές πληροφορίες, όπως διεύθυνση, τηλέφωνο, ωράριο, μενού κ.ά.

  • SPECIAL EDITIONS A TASTE OF CYPRUS (ETHΣIO):

   Mια πολυτελής έκδοση σε μορφή coffee table book, αφιερωμένη στις αυθεντικές παραδοσιακές γεύσεις της Κύπρου μας. Κύριος στόχος της έκδοσης αυτής είναι να παρουσιάσει τα προϊόντα, που παράγονται στην Κύπρο, από τοπικούς παραγωγούς, δίνοντας έμφαση στα παραδοσιακά. Σκοπός μας είναι μέσα από αυτήν την έκδοση αρχικά να αναδείξουμε τις γεύσεις της Κύπρου και η έκδοση αυτή να αποτελέσει έναν εναλλακτικό οδηγό για τα γαστρονομικά μας ταξίδια. Η έκδοση A TASTE OF CYPRUS κυκλοφορεί στην ελληνική και την αγγλική γλώσσα.

  • SPECIAL EDITIONS TIME OUT BEST HOTELS (ETHΣIO):

   Ειδικό ένθετο με τα καλύτερα ξενοδοχεία της Κύπρου και της Ελλάδας. Παρουσίαση για το κάθε ξενοδοχείο με χρήσιμες πληροφορίες. Στόχος του ενθέτου είναι να πληροφορήσει τους αναγνώστες για τα ξενοδοχεία, που θα επιλέξουν για τις διακοπές τους σε Κύπρο και Ελλάδα.

  • SPECIAL EDITIONS ΠΑΜΕ ΛΕΜΕΣΟ (ETHΣIO):

   Ένα πλούσιο έξτρα ένθετο για την κοσμοπολίτικη πόλη της Κύπρου με όλα όσα χρειάζεται να ξέρει ο επισκέπτης. Οι νέες αφίξεις και οι πιο ενδιαφέρουσες προτάσεις στον χώρο της εστίασης και διασκέδασης, τα πιο αξιόλογα event και αξιοθέατα και βεβαίως οι καλύτερες παραλίες και προτάσεις διαμονής.

  • SPECIAL EDITIONS ΠΑΜΕ ΠΡΩΤΑΡΑ & ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ (ETHΣIO):

   Ένας πλούσιος οδηγός διασκέδασης, εστίασης, clubbing και activities, μαζί με χώρους διαμονής, όλα τα νέα της περιοχής, αλλά και ξεχωριστές εμπειρίες που πρέπει οπωσδήποτε να ζήσεις στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού.

  • SPECIAL EDITIONS TIME OUT EATING AWARDS ΣΥΝΤΑΓΕΣ (ETHΣIO):

   Ειδικό ένθετο με συνταγές από τα υποψήφια εστιατόρια των Time Out Eating Awards. Οι σεφ του κάθε εστιατορίου προτείνουν τη συνταγή για το αγαπημένο τους ή πιο δημοφιλές πιάτο, που προσφέρουν στο εστιατόριό τους.

   Στόχος του ενθέτου να δώσει στους αναγνώστες πετυχημένες συνταγές από τους σεφ, με τρόπο απλό και κατανοητό, για να μπορούν και οι ίδιοι να τις φτιάξουν.

  • SPECIAL EDITIONS OUTDOORS (ΕΤΗΣΙΟ):

   Το εξειδικευμένο αυτό ένθετο αναφέρεται στις επιλογές που έχουμε το καλοκαίρι, για να απολαύσουμε την έξοδό μας κάτω από το καλοκαιρινό φεγγάρι. Είναι τα αγαπημένα μας bar, καφέ αλλά και εστιατόρια που κάνουν μια καλοκαιρινή έξοδο ακόμα πιο συναρπαστική.

  • SPECIAL EDITIONS TIME OUT ΤΑΒΕΡΝΕΣ (ΕΤΗΣΙΟ):

   Ένας οδηγός για τις καλύτερες ταβέρνες του νησιού, με πλούσιο φωτογραφικό υλικό και ενημερωτικές πληροφορίες, καθώς και παρουσίαση των πιο αγαπημένων πιάτων που υπάρχουν στην εκάστοτε ταβέρνα.

  Back to top