ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΣ

Τηλεόραση

Η τηλεόραση Σίγμα είναι ένα από τα κορυφαία τηλεοπτικά δίκτυα της Κύπρου με τοπικές παραγωγές, ελληνικές μεταδόσεις και διεθνείς παραγωγές, που ξεχωρίζουν. Γι' αυτό έχει καθιερωθεί στη συνείδηση του κυπριακού κοινού ως το πιο «ωραίο παράθυρό» του στην ενημέρωση και την ψυχαγωγία.

Dias Productions

We help you to bring your stories to life on screen, by supporting and encouraging creativity & innovation.
 
Through our Sigma Television division, we are the top producer in Cyprus and we offer complete production solutions to the film & television industry.

Διαδίκτυο

Το Συγκρότημα Δίας είναι η μεγαλύτερη και συνεχώς αναπτυσσόμενη ομάδα στο διαδίκτυο. Με την παραγωγή πρωτότυπου και υψηλής ποιότητας περιεχομένου που φτάνει πάνω από 998.000 μοναδικούς χρήστες κάθε μήνα και με περισσότερες από 14.000.000 σελίδες, καταφέρνει να είναι συνεχώς στην κορυφή του διαδικτύου στην Κύπρο.

Ραδιόφωνα

Η κορυφαία ομάδα στο ραδιόφωνο, το συγκρότημα Δίας, με το Ράδιο Πρώτο και το Super FM, είναι σε θέση να προσεγγίσει όλους τους ραδιοφωνικούς ακροατές και να παραμείνει στην κορυφή των αξιολογήσεων του ραδιοφώνου της Κύπρου για περισσότερα από 25 χρόνια.

Έντυπα

Με τρεις διεθνείς τίτλους και συνεργασία με μεγάλους ελληνικούς και διεθνείς εκδοτικούς οίκους, τα περιοδικά διασκεδάζουν, ενημερώνουν και εκπαιδεύουν, ενώ ξεχωρίζουν για τις ενέργειές τους μέσα από εκδηλώσεις.

Τμήμα Καινοτομίας και Ανάπτυξης

Το Τμήμα Καινοτομίας και Ανάπτυξης στο κέντρο της μεγαλύτερης Εταιρείας Μέσων ενημέρωσης στην Κύπρο ασχολείται με την καινοτομία, την ακεραιότητα και την εμπιστοσύνη.

Back to top