ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΣ

Τηλεόραση

Η τηλεόραση Σίγμα είναι ένα από τα κορυφαία τηλεοπτικά δίκτυα της Κύπρου με τοπικές παραγωγές, ελληνικές μεταδόσεις και διεθνείς παραγωγές, που ξεχωρίζουν. Γι' αυτό έχει καθιερωθεί στη συνείδηση του κυπριακού κοινού ως το πιο «ωραίο παράθυρό» του στην ενημέρωση και την ψυχαγωγία.

Διαδίκτυο

Ο Δίας είναι ο μεγαλύτερος, και διαρκώς αναπτυσσόμενος, όμιλος και στο διαδίκτυο. Με παραγωγή πρωτότυπου και premium περιεχομένου, που φτάνει σε περισσότερους από 998.000 μοναδικούς χρήστες το μήνα, και με περισσότερες από 14.000.000 προβολές σελίδων, καταφέρνει να βρίσκεται σταθερά στην κορυφή του κυπριακού διαδικτύου.

Ραδιόφωνα

Κορυφαίος όμιλος και στο ραδιοφωνικό τοπίο, ο Δίας, μέσα από το Ράδιο Πρώτο και τον Super fm καταφέρνει να απευθύνεται σε όλα τα κοινά του ραδιοφώνου και να βρίσκεται στην κορυφή των ακροαματικοτήτων και στην κορυφή του κυπριακού ραδιοφώνου, περισσότερα από 25 χρόνια τώρα.

Έντυπα

Με τρεις διεθνείς τίτλους και συνεργασίες με μεγάλους ελληνικούς και ξένους εκδοτικούς οίκους, τα περιοδικά ψυχαγωγούν, ενημερώνουν και εκπαιδεύουν, ενώ διακρίνονται και για τις δράσεις τους μέσα από διοργανώσεις και εκδηλώσεις.

Τμήμα Καινοτομίας και Ανάπτυξης

Το τμήμα Καινοτομίας και Ανάπτυξης λειτουργεί στην καρδιά του μεγαλύτερου ομίλου επικοινωνιών στην Κύπρο με γνώμονες την καινοτομία, την αρτιότητα και την εμπιστοσύνη. 

Back to top