Η αποθέωση της γυναίκας!

Το περιοδικό που αγαπούν οι γυναίκες…

Εδώ και 13 χρόνια, η Madame Figaro, το 1o γυναικείο περιοδικό της Κύπρου πρωτοπορεί, ενημερώνει, εμπνέει και προτείνει καινούριες ιδέες στην Κύπρια γυναίκα.

Είναι σημείο αναφοράς, επειδή ξέρει να καθοδηγεί και να προσα­νατολίζει. Είναι η Madame Figaro. Το περιοδικό που αγαπά τις γυναίκες, τη μόδα, την ομορφιά, τη διακόσμηση, τον πολιτισμό, τις έρευνες και τις συναντήσεις. Παράλληλα, από τον Νοέμβριο του 2005 εγκαινίασε τον ετήσιο θεσμό, Βραβεία Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς, με στόχο την ανάδειξη και βράβευση των Κύπριων γυναικών, που διέπρεψαν δημιουργώντας πρότυπα.

Αν θα έπρεπε να σκιαγραφήσουμε την αναγνώστρια της Madame Figaro, τότε βάσει ερευνών αποδεικνύεται ότι είναι μια γυναίκα σύγχρονη, δυναμική, μορφωμένη, που θέλει να είναι ενημερωμένη για όλα, έχει υψηλά κριτήρια επιλογής και μπορεί να χαρακτηριστεί ως trendsetter. Είναι χαρακτηριστικό ότι το 90% των αναγνωστριών της Madame Figaro ανήκουν στην ανώτερη και μέση κοινωνική και οικονομική τάξη, ενώ σε μεγάλο ποσοστό, που αγγίζει το 74%, η αναγνώστρια της Madame Figaro ζει στα αστικά κέντρα.

Η Madame Figaro κατέχει σταθερά την πρώτη θέση στα γυναικεία περιοδικά. Ως διεθνής τίτλος έχει άμεση συνεργασία με τη Madame Figaro Γαλλίας και Ελλάδας, αλλά και με όλα τα συνεργαζόμενα Madame Figaro ανά τον κόσμο.

 

Αφιερώματα

Fashion FIGARO

Δύο φορές τον χρόνο και συγκεκριμένα τον Οκτώ­βριο και τον Απρίλιο, η Madame Figaro παρου­σιάζει το εξειδικευμένο αφιέρωμα Fashion Figaro. Απώτερος σκοπός είναι η παρουσίαση των καλύτε­ρων τάσεων της μόδας από την κυπριακή αγορά. Ταυτόχρονα μεταφέρει τα fashion trend από τον ευρύτερο χώρο της μόδας σε ό,τι αφορά ρούχα και αξεσουάρ.

Collections FIGARO

Ο απαραίτητος οδηγός κάθε γυναίκας, που δεν θέλει απλώς να ακολουθεί τη μόδα, αλλά κυρίως να την προσαρμόζει στη δική της προσωπικότητα. Το αφιέρωμα παρουσιάζεται δύο φορές τον χρόνο και συγκεκριμένα τον Σεπτέμ­βριο και τον Φεβρουάριο και περιλαμβάνει τις νέες τάσεις, τα χρώματα, τα σχέδια και τις προτάσεις των μεγάλων μετρ της υψηλής ραπτικής, που καθορίζουν τα trend της νέας σεζόν.

Τravel FIGARO

Το αφιέρωμα Travel Figaro παρουσιάζεται στη Madame Figaro μία φορά τον χρόνο και συγκεκρι­μένα τον Ιούνιο. Προτείνει καλοκαιρινούς προορι­σμούς, προτάσεις αγοράς με όλα τα trend, τα απαραίτητα αξεσουάρ και τα καλλυντικά για τις καλοκαιρινές διακοπές.

Wellbeing FIGARO

Το αφιέρωμα Wellbeing Figaro παρουσιάζεται στη Madame Figaro Μαρτί­ου μια φορά τον χρόνο. Περιλαμβάνει τα καλύτερα ινστιτούτα αισθητικής, αλλά και ξενοδοχεία που προσφέρουν στη γυναίκα στιγμές απόλαυσης και ευεξίας. Ο κάθε χώρος παρουσιάζεται γενικά αλλά και εξειδικευμένα, με τις θεραπείες που τον κάνουν να ξεχωρίζει.

Αφιέρωμα Γάμος

Ένας πλήρης οδηγός για να ετοιμάσεις τον τέλειο γάμο. Ένα αφιέρωμα, το οποίο καταγράφει τις νέες τάσεις στη διοργά­νωση του γάμου και απο­τελεί τον πιο σύγχρονο οδηγό για τη μέλλουσα νύφη.

All About BEAUTY

Τα μυστικά της ομορ­φιάς αποκαλύπτονται στη Madame Figaro. Αγαπη­μένα προϊόντα, που θα σε κάνουν ακόμα πιο όμορφη, και συμβουλές από ειδικούς για όλα όσα πρέπει να ξέρει η κάθε γυναίκα.

All About BODY

Συμβουλές για να απο­κτήσει η κάθε γυναίκα το τέλειο σώμα υγιεινά και με βάση τις συμβουλές που δίνουν οι ειδικοί, αποκλει­στικά στη Madame Figaro.

 

Επιπλέον έκδοση

Cooking with Love

Το Cooking with Love είναι μια πολυτελής έκδοση αφιερωμένη στη γεύση. Αγαπημένες Κύπριες μάς φιλοξενούν στην κουζίνα τους και μαγειρεύουν τα αγαπημένα τους πιάτα  ειδικά για της αναγνώστριες της Madame Figaro. Η έκδοση έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα και μέρος των πωλήσεων διατίθεται για φιλανθρωπικό σκοπό.