Από το 1998 ο Πρώτος Μουσικός Σταθµός της Κύπρου και… συνεχίζουµε!

O σταθμός που λειτουργεί από το 1998, χάρη στην αγάπη και την προτίμηση των ακροατών του βρίσκεται σταθερά στην κορυφή των μουσικών ραδιοφώνων της Κύπρου. Οι έρευνες ακροαματικότητας φέρνουν στον SUPER FM συνεχείς πρωτιές. Η πιο πρόσφατη επίσημη έρευνα παρουσιάζει τον σταθμό πρώτο στο καθημερινό του πρόγραμμα στο σύνολο του πληθυσμού με 84000 ακροατές. Είναι επίσης με διαφορά ο πρώτος σταθμός παγκύπρια στα δυναμικά κοινά 18-44.

O SUPER FM είναι σταθµός µεικτού ρεπερτορίου που µεταδίδει κυρίως µοντέρνα (mainstream) µουσική, όλες τις επιτυχίες της εποχής, αλλά και παλαιότερες αγαπηµένες ελληνικές και ξένες επιτυχίες. Έχει ως στρατηγική επιλογή να καταρτίζει µια προσεγµένη, πολυσυλλεκτική playlist που να εκφράζει διαφορετικές διαθέσεις ανάλογα µε την ώρα και τη µέρα.

Ο SUPER FM είναι η πρώτη επιλογή δισκογραφικών εταιρειών και καλλιτεχνών για τη µετάδοση αποκλειστικά των νέων τους τραγουδιών. Ο ραδιοσταθµός έχει µια πολύ στενή σχέση µε τα δηµοφιλέστερα ονόµατα του καλλιτεχνικού χώρου αφού εκτός από τις µεγάλες αποκλειστικότητες πρωταγωνιστεί στη διοργάνωση και προβολή μεγάλων μουσικών εκδηλώσεων και πάρτι.

Ο SUPER FM έχει παράλληλα µε το ψυχαγωγικό του προφίλ και έντονες κοινωνικές ευαισθησίες συµµετέχοντας ενεργά, διοργανώνοντας ή στηρίζοντας, σε αρκετές πρωτοβουλίες κοινωφελούς ή φιλανθρωπικού χαρακτήρα.

Με την ηγετική του θέση στα µουσικά πράγµατα του τόπου µας, ο SUPER FM διοργανώνει με µεγάλη επιτυχία τα Super Music Awards, καθιερώνοντας το θεσµό των Μουσικών Βραβείων της Κύπρου!

Back to top