Αποστολή: Το τμήμα των Νέων και Καινοτόμων Επιχειρήσεων συστάθηκε έχοντας ως αποστολή τη δημιουργία καινοτόμων υπηρεσιών που αποσκοπούν στην ανάπτυξη ή και στην εξυπηρέτηση υφιστάμενων και νέων αναγκών στην τοπική και διεθνή αγορά.

 

 

Cyprus Media School

Μια μοναδική ευκαιρία να αναπτύξεις το ταλέντο σου στην τηλεόραση και να δώσεις την απαραίτητη ώθηση στην καριέρα σου, μέσω της γνώσης.

Το Cyprus Media School είναι μέρος του Συγκροτήματος Δίας και:

  • Προσφέρει μία μεγάλη ποικιλία εκπαιδευτικών προγραμμάτων για τη τηλεόραση και τα μέσα ενημέρωσης, τόσο για αρχάριους όσο και για άτομα προχωρημένου επιπέδου.
  • Μπορείς να διδαχτείς από εξειδικευμένους καθηγητές από το BBC και το Al Jazeera μέσω σεμιναρίων όλα όσα χρειάζεται να μάθει κάποιος που θέλεις να ακολουθήσει μια καριέρα στον χώρο της τηλεόρασης.
  • Υποστηρίζεται από τον Όμιλο Επικοινωνιών Δίας και τα σεμινάρια έχουν ως έδρα τη τηλεόραση Sigma, με τη δυνατότητα χρήσης των τριών άρτια εξοπλισμένων στούντιο παραγωγής. 

Σειρά σεμιναρίων:

Για περισσότερες πληροφορίες  www.thecyprusmediaschool.com

 

 

Foody

Εσύ πόσο … foody είσαι;

Οι γρήγοροι ρυθμοί, η καθημερινότητα, αλλά και γιατί όχι οι αμέτρητες επιλογές, ώθησαν το τμήμα Kαινοτομίας και Aνάπτυξης του Συγκροτήματος ΔΙΑΣ, σε μια ακόμα στρατηγική συνεργασία με το αναπτυσσόμενο διαδικτυακό εργαλείο foody.com.cy

Το foody.com.cy είναι μια πλατφόρμα παραγγελίας φαγητού ή καφέ on line. Aπό 353 σημεία, σε λιγότερο από ένα λεπτό, με ασφάλεια και χωρίς λάθη φτάνει η παραγγελία σου στο σπίτι σου ή στο χώρο εργασίας σου.

Για περισσότερα www.foody.com.cy

 

 

Nok Nok

Το ΝΟΚ ΝΟΚ είναι το χτύπημα στην πόρτα του νέου σου σπιτιού!

Ακόμα μια συνεργασία του Συγκροτήματος ΔΙΑΣ μέσω του τμήματος Καινοτομίας και Ανάπτυξης, όπου με στρατηγικούς συνεργάτες την Sabbianco properties και τη CYTA περνάει στον τομέα των ακινήτων.

Στο πλαίσιο της ανάπτυξης του οργανισμού αποφασίστηκε η συνεργασία αυτή που συνδέει το ενδιαφέρον των αγοραστών με τους πωλητές και των ενοικιαστών με τους ιδιοκτήτες.

Η διαφοροποίηση της πλατφόρμας αυτής έγκειται στο ότι προσφέρει πολλαπλές διευκολύνσεις σε όλους όσοι προσπαθούν να πουλήσουν ή να ενοικιάσουν τα ακίνητά τους, αλλά και σε εκείνους που αναζητούν την καλύτερη κατοικία. Συγκεκριμένα προσφέρει εργαλεία – φίλτρα για το ψάξιμο αλλά και τρισδιάστατη ξενάγηση στο ακίνητο. Και δεν είναι μόνο αυτά. Εξυπηρέτηση, φιλικό διαδικτυακό περιβάλλον και ευκολία στη χρήση.

Για περισσότερα www.noknok.com

Back to top